Ukeshandling

I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på hvordan du kan leve livet litt ekstra ved å spare tid (og penger) ved å ukeshandle. Les videre for å finne ut mer om dette!

Sett deg inn i ting

Det kan lønne seg å lage ukesmenyer som du bytter på. Dette betyr at du vet hva du skal kjøpe hver uke, noe som sparer deg tid. Noen lager ny ukesmeny hver uke, mens andre har 3-4 stykker de rullerer på. Det finnes også en rekke eksempler på ukemenyer som ulike bedrifter lager. Disse er greie å sette seg inn i.

Lag en liste

Lag en liste over produkter du pleier å kjøpe. Dette gjelder alt fra håndsåpe til piffikrydder. Før du begir deg ut på ukeshandelen så er det bare å gå igjennom denne lista og se hva det er du trenger. Dette er kanskje lettest å gjøre sammen med noen andre. En leser opp lista, mens den andre sjekker om det finnes i huset.

Hamstre når du kan

Noe mange gjør er å kjøpe masse av et produkt som har lag levetid. Dette gjelder spesielt når denne varen er på tilbud. Dette gjelder for eksempel toalettpapir, mel, kaffe og hermetikkprodukter. Noen hamstrer også chips og andre søtsaker. Kanskje du kan lage deg et matskap med materialer fra Byggmax for eksempel?

Finn inspirasjon

Har du en kokk du liker spesielt godt? Følg dem der de er. De kan gi deg spennende inspirasjon til retter du bør prøve. Vi anbefaler for eksempel å sjekke ut Youtube for noen fantastiske retter du kan prøve deg på.

Velg et tidspunkt

Gå til butikken på samme tidspunkt hver uke. Helst på kveldstid eller veldig tidlig på morgenen, fordi da er det minst folk i butikken. Dette betyr at du får hele butikken for deg selv og kan nyte en stille morgen eller kveld med å gjøre ukeshandel.

Det å drive med ukeshandling høres kanskje tungvindt ut, men det er en hump du kommer deg over. Ikke bare sparer du tid, men du sparer også penger. Siden du bare besøker butikken en gang i uka vil du ha tid til overs. Dette er tid du kan bruke på å finne inspirasjon til nye retter eller kanskje til og med finne noen tilbud du vil benytte deg av? Vi anbefaler deg også å melde deg inn i fordelsprogrammet til den butikken du benytter deg av mest.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *