Ta med barna på restaurant

Barn kan bli med på restaurant fra de er ganske små, men de bør ha lært seg å sitte stille ved bordet først. Det kan dere trene på hjemme, slik at barna ikke forstyrrer andre gjester når dere skal ut og spise. I mange land er det helt vanlig at barn er med på restaurant fra de er små, og mange barn liker å prøve ny mat på denne måten. Hvis barna er litt mer nølende til ny mat, har de fleste restauranter barnemenyer som dere kan velge i stedet.

Kle dere fint

Gjør restaurantbesøket ekstra spesielt ved å kle dere fint. Hele familien skal selvsagt kle seg fint, ikke bare de minste. Fine klær gjør opplevelsen mer spesiell og høytidelig, og noen ganger er det nok til at barna oppfører seg ekstra eksemplarisk. På https://kidsbrandstore.no/ finner du klær til alle barn og til alle anledninger. Kjøp gjerne inn noen plagg som bare brukes når dere skal på restaurant eller på middagsbesøk hos slekt og venner. Hvis barna bare får bruke disse klærne til spesielle anledninger, setter de ekstra stor pris på det de gangene de får ha på favorittkjolen eller favorittbuksen.

Lær bordskikk hjemme

Bordskikk er noe alle barn bør lære fra de er små. Det handler ikke bare om å unngå søl, eller om å vise respekt for maten. God bordskikk handler først og fremst om å kunne oppføre seg når man er sammen med andre, for det er en viss forventning til hvordan man skal oppføre seg i selskap, enten det er privat eller på restaurant. Øv på riktig bruk av kniv og gaffel, og lær barna å bruke servietter. Det beskytter også de nye klærne dere har kjøpt fra https://kidsbrandstore.no/, og bidrar til at plaggene varer lengre, og kanskje kan arves av yngre søsken, slektninger eller naboer. Klær fra https://kidsbrandstore.no/ holder høy kvalitet, slik at de kan gå i arv når barna vokser ut av dem, noe som også er viktig fra et miljøperspektiv og når du tenker på å spare penger. Klær koster ganske mye, men kvalitetsklær vil lønne seg i lengden.

Varier restaurantene

For å gjøre barna interessert i å spise ute, bør dere selvsagt variere hvor dere går. Test ut ulike restauranter, og la barna være med på å bestemme noen ganger. Det går helt fint å spise hos hurtigmatkjeder og pizzarestauranter en gang i blant. Alt trenger ikke å være kostbare restauranter. Bytter dere på hvor dere spiser, er det større sjanse for at alle finner favorittrettene sine, og kanskje blir mer åpne for å teste andre typer mat senere.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *