Ny app og russisk mat

Tibber appen er proppfull av smart teknologi. Tenk nytt med strøm uten å miste verdifulle elektrisk ytelse. Matlaging er vi glad i ,enten vi har lyst på kjær rett fra Russland, eller noe annet. For matlaging trenger vi strøm til komfyren. Visste du at Beef Stroganoff er så populært at det har vunnet inntog i mange land? Tibber øker i popularitet fordi folk vil spare mer, og ikke betale ekstra for tulleting.

Biff Stroganoff er smakfull rett oppkalt etter den mektige russiske Stroganov familien. Storfyrsten Ivan den Grusomme ble kronet tsar i 1547.

Populær rett og lite strøm

Ingen vet med sikkerhet om Biff Stroganoff har russisk eller fransk opphav, men vanligst er Russisk, basert på fakta og historie. Uansett hvor den kommer fra er den enkel å lage. Den inneholder få ingredienser og krever ikke mye koking. Tiberr’s lave strømforbruk gagner miljøet og ikke den gammeldagse høye strømregningen hver måned. Billig strøm er noe alle ønsker, ikke bare for matlaging og oppvarming. Både  Tibber og matlaging får stadige nye tilhengere fordi strømforbruket holdes lavt. Alltid nye matlagingsshow på tv vitner om økende popularitet. Norge er et kaldt land hvor vi krever mye oppvarming. Smartere løsninger er hva vi trenger, og slik settes alltid klima og miljø ørst. Tibber garanterer opprinnelig vannkraft fra Norge, eller solceller, i sin tjeneste. De opererer ikke med tull som bindingstider, lokketilbud, telefonselgere eller gebyrer og tilleggspriser for alt mulig rart!

Oppskrift for suksess

Originalt var oppskriften for Biff Stroganoff med kjøttkraft, rømme, rødbeter og sylteagurker. Det var vanlig å legge til ekstra smak i form av løk og sopp. Rundt i verden serveres den med utallige andre ingredienser. Uansett land har de egne oppskrifter, og retten er populær til både hverdag og fest. En god komfort mat som er smakfull.

Litt om den russiske varianten som tusener utenfor Norge er tilhengere av. Tibber gjør slutt på den månedlige grusomme strømregningen. Alle tenker på strøm og påvirkningen det har på miljøet fordi vi trenger å ta vare på det.

 

Her er noen Biff Stroganoff forberedelser fra andre steder i verden:

  • Frankrike: Tynne strimler av biff med sopp, hvitvin, creme fraiche, paprika og sennep, med ris eller dumplings.
  • UK og Australia: Vanligst med buljong, eller kjøttkraft, ris og og rømme.
  • Norge: Et par opsjoner med tomatsaus og creme fraiche, eller den tradisjonelle rømmesausen. 
  • Sverige: Bruker Falukorv (pølse)
  • Finland: Retten kalles Makkara-stroganoff som er en type pølse og sylteagurk. Serveres ofte med ris.
  • Japan: Biff med soyasaus, ris med gressløk og smør. 
  • USA: Vanlig med kjøttkraft, rømme og pasta.
  • Hong Kong: Biffkjøtt i kuber, med soyasaus. Serveres vanligvis med ris, eller dumplings.

 

Tibber vinner popularitet utenfor Norge og er per i dag i Tyskland og  Sverige. Med digital strømmåling, kundefokus, lave kostnader hver måned, og smart teknologi for bedre forbruk, er Tibber stedet. Hvem vil ikke spare penger på strøm? 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *