Dekkes mat av innboforsikringen?

Det er mye man ikke tenker på at kan bli dekket av innboforsikringen, og i denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på om mat blir dekket av innboforsikringen. Hvis dette er et tema du har lyst til å lære mer om, så er det bare å lese videre.

Mat i fryser

Hvis du for eksempel har en fryser som er full av mat, og denne fryseren blir ødelagt vil du kunne få dekket maten som er blitt ødelagt. Dette er individuelt avhengig av hva slags forsikringsselskap du bruker, men det de fleste har til felles er at de har et standard oppsett for hvordan dette fungerer. Det er bare å ta kontakt med ditt forsikringsselskap for å høre mer om dette.

Hvordan melde skaden?

De fleste forsikringsselskaper har ulike måter du kan komme i kontakt med dem på, som gjør at du kan velge hvordan du snakker med ditt forsikringsselskap. Noen har chat, andre e-post eller telefon, men noen har til og med kontaktskjema for spesifikke henvendelser.

Det finnes en rekke forsikringer som du kan få oversikt over på Innboforsikring24.no, som vil gi deg innblikk i hvordan det meldes.

Et standard oppsett på hvordan ting meldes kan se sånn ut:

1. Du tar kontakt og melder skaden.

Dette innebærer at du tar bilde av fryseren eller kjøleskapet som er ødelagt. Du må også selvsagt inkludere bilder av maten som er ødelagt. Dette vil gjøre at forsikringsselskapet får bildebevis av det hele som har skjedd.

2. Forsikringsselskapet vurderer skadens omgang.

Etter at forsikringsselskapet har vurdert hvor stor skaden er, vil du bli kontaktet av ditt valgte forsikringsselskap. De vil også ta kontakt med deg hvis de mener at de trenger mer informasjon om hva som kan ha skjedd.

3. Du får tilbake penger.

Hvis forsikringsselskapet mener at saken går i din favør, vil du få utbetalt penger. Forsikringsselskapet vil også trekke fra din egenandel, som du vil få beskjed om når du får oppgjøret.

Regler og vilkår

Før du kjøper en forsikring, så kan det være ufattelig lurt å sette deg inn i regler og vilkårene til denne forsikringen. Den vil fortelle deg hva den dekker og hva den ikke dekker. Den vil også fortelle deg hva egenandelen er.

Vi håper at du finner en forsikring hos Innboforsikring24 som passer for deg og dine behov. Det å ha en slik forsikring gjør at du nesten alltid er sikret om noe skulle skje i hjemmet. Er ikke det en veldig betryggende og god tanke eller hva tenker du?

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *