Vegansk på kjøkkenet

Veganske retter er tiårets hotteste trend. Det er miljøvennlig, etisk og ofte veldig sunt, og alt dette har bidratt til at vegansk mat er veldig moteriktig for oss akkurat nå. Så lenge du setter sammen et riktig vegansk kosthold vil du kunne ha godt utbytte av det, samtidig som du vet at maten kommer rett fra naturen, uten lidelse for dyr.

Ute på serveringssteder florerer det av særegne, spesielle veganske retter, med ingredienser du ofte ikke har på kjøkkenet hjemme. Da har du to valg: kjøpe inn spesialvarer, eller rett og slett snu på hælen med et par Nike sko og lage enkel vegansk mat. Ja, det er mulig! Du trenger ikke mange ingredienser for å få til en enkel vegansk middag hjemme, og det trenger absolutt ikke kokes i timevis. Kanskje bare en salat eller en tomatsuppe til å begynne med?

Mange sverger til kjøttfrie mandager, og det er jo ikke bare bra for deg – men også miljøet rundt deg. Kanskje dette året er det du har ventet på for å prøve mer vegansk mat? Det smaker deilig og vil invitere deg inn på en helt ny verden av smaker og apetitt. Og visste du forresten at Norges sterkeste kvinne er vegansk? Så dropp alle myter om at vegansk kosthold ikke er godt nok, og sleng deg på den fantastiske, dyrevennlige trenden – du kommer garantert ikke til å angre.