Tapet på barnerommet som inspirerer til mat

Det er kanskje ikke alle som vil ha mat i senga eller på veggene for den saks skyld. Men for dem som har en liten Bocuse D´or spire i poden, så kan innredning på barnerommet gi mye inspirasjon. Først og fremst skal barnerommet være for barnets lek og moro, men samtidig være en lun hule hvor man skal sove godt gjennom natten.

Det er mange som mener tapet på barnerom skal være nøytrale og duse, mens andre mener at man kan leke litt mer med mønster og farger. Så fins det egentlig noen tapeter som inspirerer til matopplevelser? Nå vil vi påpeke at tapet med søte små dyr ikke er appetittvekkende, men er det andre stiler som kanskje vekker de kulinariske evnene?

1.Above The Clouds Soft Blue

Denne tegnede tapeten er akkurat det vi tenker på når det skal handle om mat. Tapeten er lys med figurer som biler, bygninger og morsomme folk. Alt flyr blant skyene, og vi kommer fort til å tenke på tegnefilmen: Det Regner Kjøttboller. For her er det mye som skjer på tapeten og som vil gjøre at barnet kan ligge å se på den til det sovner. Kanskje drømmer hun så om kjøttboller i spagettisaus?

2.Life`s A Circus

Dette er en tapet som barn vil elske. Masse farger, ballonger og mye å følge med på. Sirkus, strand, berg og dalbane får oss til å tenke på sukkerspinn, iskrem og godterier. Det hele ser ut som en bursdagsfest, som barnet vil elske å leve seg ytterligere inn i. Livet er et sirkus, også for barn.

3.Rainbow Bright

Denne tapeten viser oss regnbuen. De mange fargene er appetittvekkende på så mange måter. De rette kurvene og de duse fargene tar oss med til Alice i Eventyrland. Her er det knekk, kjærlighet og sukkertøy under den bøyde regnbuen. Og hva skjuler seg i enden av den? Det kan man drømme hele natten om.

Om du vil ha en sulten unge på morgenen, er det fint med rutiner. Rutiner skapes med gode holdninger, og lek. Leken kan man finne i bøkene og på veggene. La barnerommet deres fylles med inspirasjon!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *