Gode råvarer

Det å finne ditt eget Work System kan være en svært god fordel når du skal planlegge hvordan du skal lage mat. Vil du planlegge en hel uke fram i tid eller holder det bare en dag? Det er helt opptil deg, men det er mye penger å spare på å handle for en uke av gangen.

Hva skal jeg lage?

Hva er det du liker å spise? Det er nok det første spørsmålet du bør stille deg selv. Liker du å lage mat eller vil du at det skal gå kjapt? Hvis du er glad i å bake, bør du prøve å lage din egen gjær altså. Det gir deg den aller beste råvaren av dem alle. En du har laget selv!

Hvor finner jeg gode råvarer?

Kanskje du er interessert i å få matvarer levert på døren. Da kan du velge en matkasse, men du også bestille hjemlevering av varer fra mange lokale butikker. Dette er absolutt et alternativ som kan gi deg mange gode råvarer, men også få deg til å spare gode penger. Noen liker å se maten for å få inspirasjon – og da er det nok lurest å ta turen til din lokale, økologiske butikk for å få det fineste som penger kan kjøpe. Da vil du nok lage mange gode måltider!